Paphos > The Ivi Mare > 8denní > All Inclusive

Kypr, Paphos, The Ivi Mare, za <span>54.729</span>Kč
  • Cena za 1 osobu – 54.729    SLEVA 10%
  • All Inclusive
  • Doprava – Letecky
  • Délka pobytu – 8 dnů
  • Termín – od 19.08.2024 do 26.08.2024
  • LAST MINUTE

*****The Ivi Mare – Paphos (Kypr)

Prozatím bez hodnocení. Chcete přidat své?

Hotel The Ivi Mare se nachází v atraktivní destinaci Pafos na pobřeží Kypru, asi 5 km od centra města a blízko k místním archeologickým památkám. Hosté mohou využít autobusovou zastávku, která je vzdálená přibližně 400 metrů, nebo si objednat taxi. V okolí hotelu najdete různé obchody, bary, restaurace a další možnosti zábavy, které jsou vzdálené přibližně 800 metrů.

Hotel byl otevřen v roce 2019 a skládá se z jedné moderní budovy s 6 patry. Vybavení zahrnuje prostornou vstupní halu s nepřetržitě otevřenou recepcí, 148 pokoji, 2 výtahy, 3 restaurace nabízející bufetovou stravu, místní a mezinárodní kuchyni a asijskou kuchyni, 2 bary včetně baru u bazénu, směnárnu a úschovnu zavazadel. Venku mohou hosté relaxovat na terase nebo v zahradě. Bezplatné Wi-Fi je k dispozici po celém hotelu. Za příplatek jsou k dispozici pokojová služba, praní a žehlení prádla.

Ubytování je nabízeno v elegantních pokojích typu superior s individuálně ovládanou klimatizací, koupelnou se sprchovým koutem nebo vanou a balkonem nebo terasou s výhledem na okolí. Vybavení pokojů zahrnuje také televizi se satelitními programy, telefon, trezor, set na přípravu kávy/čaje a minibar (za poplatek). Pro hosty jsou k dispozici i pokoje typu deluxe a standardní juniorské apartmá s rozšířeným vybavením.

Stravování je k dispozici ve formě snídaní, polopenze nebo programu All Inclusive Plus, který zahrnuje snídaně, obědy, večeře, lehké občerstvení mezi hlavními jídly a široký výběr nápojů včetně alkoholických. Hosté mohou jednou za týden navštívit vybranou à la carte restauraci (nutná rezervace).

Pro sport a zábavu je k dispozici vyhřívaný bazén v zimní sezóně, venkovní jacuzzi, fitness centrum, sauna a krytý bazén ve spa centru. Na pláži je možné vyzkoušet širokou škálu vodních sportů. V sezóně se koná živá hudba několikrát týdně.

Hotel The Ivi Mare je ideální volbou pro dospělé hledající luxusní ubytování v blízkosti moře s kompletním vybavením a širokou nabídkou služeb, které uspokojí i ty nejnáročnější hosty.


Nezaujal Vás tento hotel?

▼▼▼ Nevadí 🙂 Ve vyhledávacím formuláři si můžete najít ubytování na Kypru podle svých představ. ▼▼▼


Co vás čeká v letovisku Paphos

Paphos, nacházející se na jihozápadním pobřeží Kypru, je město s bohatou historií a přírodními krásami. Toto významné přístavní město spadá do okresu Paphos a je rozděleno do dvou hlavních částí: Ktima, horní část města, kde se nachází moderní obchodní a rezidenční oblasti, a Kato Paphos, dolní část města, která je centrem turismu s mnoha hotely, restauracemi a historickými památkami. Geografie oblasti je rozmanitá, zahrnující malebné pobřeží, úrodná údolí a pahorky pokryté borovicovými lesy. Pobřeží Paphosu je proslulé svými nádhernými plážemi a čistými vodami, což z něj činí oblíbenou destinaci pro milovníky slunce a moře.

Historie Paphosu sahá tisíce let do minulosti a město je považováno za jedno z nejdůležitějších archeologických míst na Kypru. Podle mýtů se zde z mořské pěny zrodila bohyně lásky a krásy Afrodita. Starověký Paphos, nyní archeologický park, zahrnuje pozůstatky vil, divadel a chrámů z římské doby, z nichž mnohé jsou zdobeny nádhernými mozaikami. Město bylo významným náboženským a obchodním centrem ve starověku, což dokládají i další památky jako královské hrobky a starověké mozaiky. Klima v Paphosu je středomořské, s horkými, suchými léty a mírnými, deštivými zimami. Letní teploty často přesahují 30°C, zatímco zimní teploty se pohybují kolem 15°C, což činí Paphos atraktivním místem k návštěvě po celý rok.


Prohlédnout více fotografií >>>


Předpověď počasí pro Paphos a aktuální situace

PAPHOS počasí

Krásné pláže v letovisku Paphos, které stojí za pozornost

Paphos je významnou turistickou destinací, proslulou svými bohatými dějinami, kulturním dědictvím a krásnými plážemi. Město přitahuje návštěvníky svou kombinací historických památek a moderních atrakcí. Mezi hlavní turistické atrakce patří Pafoský archeologický park, který je domovem nádherných mozaik a starověkých ruin, včetně Domu Dionýsa a Thesea. Další významnou lokalitou jsou Hrobky králů, zapsané na seznamu světového dědictví UNESCO, které obsahují působivé podzemní hrobky ze 4. století př. n. l. Pafoský hrad, umístěný u přístavu, poskytuje návštěvníkům vhled do středověké historie regionu. V Paphosu si návštěvníci mohou užít různé aktivity, od prohlídek historických památek a přírodních stezek po živý noční život a stravování v vynikajících místních restauracích.

Co se týče pláží, Paphos nabízí řadu neporušených míst, která vyhovují různým vkusu. Coral Bay je jednou z nejznámějších pláží v regionu, známá svými zlatavými písky a čistými modrými vodami, které jsou ideální pro plavání a opalování. Další oblíbenou pláží je Lara Beach, nacházející se na poloostrově Akamas, která je nejen krásná, ale také chráněným místem pro hnízdění želv. Pro ty, kteří preferují klidnější prostředí, Latchi Beach nabízí poklidnou atmosféru s oblázkovým pobřežím a čistou vodou, což je ideální pro šnorchlování a vodní sporty. Nakonec pláž Alykes blízko centra města je pohodlná a dobře vybavená pláž, která je skvělou volbou pro rodiny. Tyto pláže, se svým jedinečným kouzlem a vybavením, činí z Paphosu špičkovou destinaci pro milovníky pláží a dobrodruhy.

Nezapomeňte si před cestou na Kypr sjednat kvalitní cestovní pojištění :: reklama

Památky, které nesmíte při návštěvě Paphosu minout

Pafos je pokladnicí historických památek a přírodních zázraků, které návštěvníky okouzlují svou krásou a významem. Jedním z nejikoničtějších historických míst v regionu je Pafoský archeologický park, který je zapsán na seznamu světového dědictví UNESCO. Tento rozsáhlý park je domovem pozoruhodných ruin, včetně Domu Dionýsa, Domu Thesea a Domu Aiona, které jsou známé svými nádhernými mozaikami zobrazujícími scény z řecké mytologie. Dalším významným místem v parku je Odeon, malé římské divadlo, které se dodnes používá pro kulturní vystoupení. Hrobky králů, rovněž součástí parku, představují impozantní podzemní hrobky vytesané do pevné skály, které pocházejí ze 4. století př. n. l. Tyto hrobky se svým majestátem a architektonickou sofistikovaností nabízejí pohled do pohřebních praktik starověké šlechty.

Kromě svého bohatého historického dědictví se Pafos může pochlubit několika přírodními zázraky, které jsou stejně okouzlující. Poloostrov Akamas je nutností pro milovníky přírody. Tato drsná, nedotčená oblast je domovem rozmanité flóry a fauny a nabízí úchvatné krajiny, včetně hlubokých roklí, hustých lesů a nádherných pobřežních výhledů. Na poloostrově Akamas se nacházejí Aphroditiny lázně, přírodní jeskyně, kde se podle legendy koupala bohyně Afrodita. Čisté vody a bujné okolí činí z tohoto místa klidné a malebné místo. Dalším přírodním zázrakem je Avakas Gorge, dramatický vápencový kaňon, který nabízí malebnou pěší túru úzkými, klikatými cestami a věžovitými skalními útvary. Tyto historické a přírodní památky činí z Pafosu fascinující destinaci pro milovníky historie i přírody.

:: reklama ::

Paphos vám však nabídne mnohem více ..

Kromě bohaté historie a přírodní krásy nabízí Pafos mnoho dalších atrakcí a zážitků, které by návštěvníci neměli vynechat. Jedním z pozoruhodných prvků je živá místní kultura, která je často oslavována prostřednictvím různých událostí a festivalů. Letní festival v Pafosu je vrcholem, kde se představuje široká škála kulturních vystoupení, koncertů a divadelních produkcí. Je to fantastická příležitost ponořit se do kyperského umění a tradic.

Pokud jde o kuchyni, Pafos se může pyšnit širokým výběrem jídel, která odrážejí své kulturní dědictví a středomořské vlivy. Neodcházejte bez ochutnání tradičních kyperských meze, což jsou malé pokrmy ideální k sdílení. Kromě toho si vychutnejte čerstvé mořské plody, typické středomořské lahůdky a autentické kyperské dezerty, jako je baklava nebo loukoumades. Prozkoumejte místní trhy a restaurace a ochutnejte různorodé chutě kyperské kuchyně.

Víte, že ...

.. se Pafos pyšní benátským hradem nacházejícím se na okraji přístavu? Původně byl postaven jako byzantský hrad k ochraně přístavu a později byl ve 16. století posílen Benátčany.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *